LEDDLY LEVERER 

Leddly er førstevalget i Norge innen utvikling, forskning, testing, montering og produksjon av lysprodukter for mange verdifulle mennesker og kunder vi elsker over alt.

Leddly.com er den leverandøren av plantelys, designbelysning, kontorbelysning, arbeidslysute/gatelys, terapilys og hjembelysning i mange utgaver med de beste kvaliteter alle naturlig trekkes mot.

Leddly bedriver storstilt forskning på lys og lyssystemer i mange varianter og til mange formål.

 Vi undersøker påvirkningen rett belysning kan ha på mennesker og dyr i helsemessig og økonomisk favør.

Vi er en bemerkelsesverdig og hovmodig produsent, importør og leverandør av lysprodukter med den beste og dyktigste leverandør og produsenten i ryggen som har gitt  oss de beste avtaler i Norge.

LEDDLY leverer det kunden trenger når den trenger det.

Vi hos Leddly ønsker bidra til bedre bærekraft, grønnere miljø, sunnere mennesker og større økonomiske fordeler for alle næringer.

 En friskere og smartere klode som tenker nytt og er mer i harmoni er LEDDLY`s visjon.

Lysløsninger fra Leddly gjør mennesker mer energiske, mer effektive, mindre stresset som er mer uthvilte med og bedre helse.

Mennesker som er mer produktive gir høyere omsetning og bedre fortjeneste.

LEDDLY BLIR MED Å FORANDRE VERDEN

 En sunnere verden med grønnere miljø, mindre sykdom med gir store besparelser.

Mer fortjeneste gir større utbytte.

Større besparelser, friskere, gladere, mer  effektive og produktive mennesker fører til en ny og bedre verden med mer erfaring som tenker på en ny og klokere måte som gir bedre fortjeneste og større utbytte.


Hva som er effektive, miljøvennlig, produktive, besparende, og sunne?

  Lys fra Leddly.

Et eksempel på hvordan få mer ved å bruke mindre. 


STOLT PRODUSERER, KONSTRUERER, LAGER, MONTERER, TESTER OG FORSKER VI PÅ     LYSBEKLEDNING SOM ER BYGGET FOR DITT MODERNE BEHOV AV KOMFORT.                      DETTE GJØR VI FOR VI VIL DU SKAL HA DET BRA