Test best LED

SIDEN OPPDATERES


 1. Dette er de beste LED Strip-lysene


 • Wyze Light Strip Pro

 • Corsair iCUE Lighting Node PRO RGB Lighting Controller
 • Elgato Light Strip
 • Corsair LS100 Smart Lighting Kit Starter Kit 
 • Govee Wi-Fi TV Backlights Kit with Camera
 • Philips Hue Bluetooth Smart Lightstrip Plus

 • Maxonar Wi-Fi Enabled LED Strip Lights
 • Nanoleaf Shapes Hexagon Smarter Kit
 • Nanoleaf Essentials Lightstrips

 • Twinkly Flex

 1. Philips Hue Bluetooth Smart Lightstrip 

 2. Wyze Light Strip Pro

 3.  Corsair iCUE Lighting Node PRO RGB-lyskontroller 

 4. Elgato Light Strip 

 5. Corsair LS100 Smart Lighting Kit 

 6. Govee Wi-Fi TV-bakgrunnsbelysningssett med kamera 

 7. Maxonar Wi-Fi-aktiverte LED Strip-lys 

 8. Nanoleaf Shapes Hexagon Smarter Kit 

 9. Nanoleaf Essentials Lightstrips 

 10. Ikea Myrvarv 

 11. Twinkly Flex 


 12. Philips Hue-produktene leder an innen smart belysning, og Philips har ikke vært sjenert i LED-lysbåndmarkedet. 

 13. Philips Hue Bluetooth Smart Lightstrip Plus viser hvor langt Philips lyskunnskap strekker seg. Denne lysstripen spenner over litt over 6,5 fot til start, men du kan legge til ekstra 40-tommers forlengelseslister for å strekke den opp til totalt 33 fot. Stripen har opptil 1600 lumen, noe som lar deg få mye lysstyrke, men du kan også dimme den ned etter behov. 

 14. Det fleksible huset lar deg sette opp lysstripen som om den er ditt eget tilpassede neonlys. Strimlen er 6,6 fot lang, så du kan lage en liten dekorasjon ut av den, som en abstrakt form eller noe mer spesifikt med kombinerte strimler. Uansett hvordan du setter den opp, vil den gjennomsiktige slangen la den lyse behagelig og diffust i motsetning til retningsgløden til bare LED-er.

 15. Og ikke bare får du full RGB-farge, men også justerbar hvit belysning. Du kan våkne opp med en knallhvit, nyte litt farge i løpet av dagen, og sette deg til rette for kvelden med en varm hvit. Siden denne lysstripen styres over Bluetooth, trenger du heller ikke å ta hensyn til kostnadene for en Philips Hue Hub slik du ville gjort med mange andre produkter, selv om du kan legge til en i oppsettet senere hvis du vil ha enda mer smarthus-integrasjon for stripen

 16. Stripen lar deg tilpasse belysningen med forskjellige farger og til og med animasjoner. Og hvis du har flere strimler, kan du gruppere dem sammen i appen for mer presis kontroll.

 17. Enten du leter etter enkel, effektiv belysning for å senke strømregningen eller stemmestyrte discolys som synkroniseres med musikken din, er det noe for enhver smak i LED-stripverdenen. Fra de grunnleggende og smakfulle, til over-the-top tilpassbare, dette er våre favoritt LED stripelys -

 18. Wyze Light Strip Pro tilbyr et overraskende nivå av kontroll for en rimeligere lysstripe. Den har kanskje ikke en så raffinert fargepalett som du får fra en lysstripe som gir RGB så vel som individuelle hvite lysdioder for forskjellige fargetemperaturer, men det tar litt av oppstyret med å spikre omgivelsesbelysningen ved å automatisk justere fargetemperatur for tiden på dagen.

 19.  Det er allerede imponerende for en stripe som er så rimelig som denne, men Wyze øker premien ved også å dele stripen opp i 16 segmenter som hver kan kontrolleres separat, slik at du får flere farger i gang samtidig over lengden av stripen. 


 20. Du får også praktisk kontroll med Wyze Light Strip Pro. Andre budsjettstriper kan gi enkel Bluetooth-kontroll eller en grunnleggende fjernkontroll til denne prisen, men Wyze har en Wi-Fi-tilkoblet kontroller, som lar deg administrere lysene dine gjennom Wyze-appen hjemmefra eller hvor som helst i verden du kan koble til internett . Du kan også kontrollere lysene med Google Assistant eller Amazons Alexa.


 21. Når det kommer til RGB-belysning, er Corsair kongen på bakken på spill-PC-området. Dette settet kommer med et sett med fire lyslister, samt Lighting Node Pro RGB-kontrolleren, som også kan kontrollere Corsairs rekke RGB-husvifter. Det viktigste er at de integreres med selskapets proprietære iCUE-programvare. iCUE gir deg mer kontroll over koffertbelysningen enn praktisk talt noe annet system.

 22.  Ved å bruke programvaren kan du kontrollere hver enkelt LED og tilordne et stort utvalg eller forhåndsinnstillinger, effekter og animasjoner. Hvis du kjører annet Corsair-utstyr som PC-fans eller et spilltastatur, kan disse lysstripene også synkroniseres for enkel matching eller til og med sende animasjoner på tvers av enhetene dine.

 23. Hvis du håper å få en lysstripe som kan slå seg sammen med resten av lysene dine for å lage et mer overbevisende sett når du streamer, så passer Elgato Light Strip regningen.


 24. Denne lysstripen treffer kraftige 2000 lumen, slik at du virkelig kan legge til litt blending til settet ditt, og det leverer flikkfri belysning for å unngå å ødelegge opptakene dine. Denne lysstripen er kanskje ikke den enkleste å komme i gang, siden den mangler fysiske kontroller, men den er egentlig ment for et mer spesialbygd oppsett. Det er fordi den kobles til Elgatos Stream Deck-plattform, slik at du raskt kan gjøre lette endringer på farten fra datamaskinen, telefonen eller fysiske Stream Deck. 

 25. Disse smartene lar deg enkelt kontrollere stemningen i strømmen din med et enkelt trykk på en knapp.


 26. Det var bare et tidsspørsmål før Corsair tilbød RGB-belysning utenfor PC-en, og de har gjort en stor sprut med deres innovative LS100 Smart Lighting Starter Kit. Hver LS100 lyslist har en innebygd diffuser for jevn, flytende RGB-belysning. Viktigst, ved å bruke programvaren kan du velge å bruke dette settet på baksiden av en skjerm eller et hvilket som helst tilpasset arrangement du velger, noe som gjør det til en perfekt passform (og lengde!) for baksiden av et skrivebord. Ved å bruke Corsairs iCUE-programvare kan du enkelt velge fra et bredt utvalg av forhåndsinnstilte lyseffekter eller lage animasjoner helt dine egne. Når den brukes som et skjermbelysningssett, kan du til og med prøve skjermen din for enestående bias-belysning. Disse lysstripene er ikke de lyseste på grunn av de innebygde diffusorene, men nivået av tilpasning og allsidighet er vanskelig å slå.

 27. Bias belysning er kult av mange grunner. For det første er det bra for øynene dine. Å ha en lys skjerm i et mørkt rom kan være tøft for øynene, så det hjelper å få litt lys bak skjermen. Med Govee Wi-Fi TV LED-bakgrunnslys får du en utrolig skjev belysning til TV-en din. Denne lysstripen spruter ikke bare en solid farge bak TV-en din, men tilbyr faktisk svært dynamisk belysning som kan legge til den visuelle opplevelsen av det du ser på. 

 28. Govees 12,5 fot lange lyslist festes på baksiden av TV-en og bruker 114 RGB LED-er i en rekke individuelt kontrollerte soner for å lage et veritabelt lysshow bak TV-en. Med det medfølgende kameraet festet til TV-en og kalibrert til skjermen din, kan lysstripen reagere på alt som vises, og hjelpe en scenes atmosfære spre seg til hele rommet. Hvis det ikke er noe på skjermen og du fortsatt vil ha et dynamisk lysshow, kan du kjøre Music Sync-modus for lysendringer som reagerer på lyd. Siden oppsettet kobles til Wi-Fi, får du også de typiske smarthuskontrollene

 29. . 7.

 30. Maxonar Wi-Fi-aktivert LED Strip-lys Beste LED-lys for rommet ditt Maxonar Wi-Fi-aktiverte LED Strip-lys

 31.  Maxonar Wi-Fi-aktiverte LED Strip-lys serie med individuelle lys, pluss at det gjør belysningen mildere å se direkte på. Stripen bruker bare 12 watt mens den gir ut 1200 lumen totalt. 

 32. Du får en 6,7 fots stripe med dimbare hvite lysdioder som lyser med varme 2700K. Selv om stripene ikke kan forlenges, vil Tradfri trådløs dimmerdriver du trenger å pare stripene med la deg kjøre flere striper parallelt.

 33. 11.

 34. Twinkly Flex 

 35. Farge: RGB | 

 36. Lengde: 6,6 fot | '

 37. Smart hjem: Ja |

 38. Garanti: 1 år 


 39. Philips Hue Bluetooth Smart Lightstrip Plus
 40.  

 41. Vi har visst om fordelene med LED-belysning i årevis: mindre strøm og lengre levetid. Disse tingene alene har drevet mange av oss til å bytte rent til LED-pærer og til og med smarte pærer. Men LED-belysning slutter ikke med lyspærer: LED-lys er en av de beste måtene å forbedre alt fra spill-PC-en til kjøkkenskapene dine, og de har kommet langt fra de tidlige dagene med PC-belysning.