Led til bil

OTOLAMPARA 2022 NYTT 

Integrert bilatmosfærelampesett Bluetooth fleksible lamper Bilinteriørlys Bilatmosfærelys Ambient Interiørdekorasjon App Lydkontroll Trådløs RGB Neon Led

Høydepunkter

【Appkontroll og 16 millioner farger】 Bilinnredningslysstripen bruker trådløs 'Lotus Lantern' APP for kontroll som passer for IOS eller Andriod. Innebygd 29 forhåndsinnstilte moduser, 360 grader for justering. APP-kontroll for å slå lys på eller av, endre fargemodus, lysstyrke og timing og til og med justere modushastigheten, tilpasse bilens interiør.

【Tips】 Lengden på den installerte optiske fiberen er 236 tommer. du kan kutte den i 3-5 strimler, det er 5 lysdioder, en kort optisk fiber kobles til en lysdiode, hver ende av en lang optisk fiber kobles til en lysdiode, hvis du føler at lyset er svakt, koble til en lysdiode i begge ender .

【Musikksensor】 Innebygd lydfølsom funksjon, bilatmosfærelyset kan synkronisere hvilken som helst lyd fanget fra mikrofonen, og deretter endre farger etter musikkrytmen så vel som stemmen din.

【Trygg å bruke】 LED-bilens interiørlys har en arbeidsspenning på 12V, utstyrt med kortslutningsbeskyttelse og minnefunksjon. Vanntett, ekstremt lav varme, produktet er installert i gapet berørbar og sikkerhet for barn.

【Plug and play】 Universal for alle biler og lastebiler. Du kan kutte den i henhold til lengden på hver stripe du trenger. du kan tilpasse dine egne unike fargemoduser til perfekt forbedring for å oppgradere bilen din.

Spesifikasjon:

Flott for bildekorasjon, fester, camping, bardekorasjon og så videre

RGB-farger med flere moduser du kan velge

Mindre varmestråling, lavt strømforbruk, lang levetid

360 grader for justering

Bluetooth-tilkobling telefon APP-kontroll. Med minnebrikke

Fleksibel, kan bøyes i hvilken som helst form og kuttes i hvilken som helst lengde

Spenning: DC 12V

LED-type: LED-brikker med høy lysstyrke og kvalitet

Telefonappkontroll: passer til iOS og Android

Driftstemperatur: 20°C til 60°C

Vanntett: Ja

Strimmellengde: ca. 6,2m

Lys farge: RGB

Lysmodus:

Lydaktive effekter: LED under bilglødesystemet er utstyrt med lydsensorer som lar LED-lysene synkroniseres med musikk. LED-musikklysstripen følger takten og justerer blinkingen for å passe til styrken på lyden.

Musikkdekorasjon: Settet er designet for å være enkelt, men gir samtidig eleganse inne i bilen når du kjører om natten eller nyter musikk. Og fordi den har lydsensor, synkroniserer glødesystemet under bilen med musikkbeat.

Fall-søvnmodus: LED-lyset vil ha sovnemodus. Denne modusen kan automatisk endre mørk lysstyrke for å gi en god søvnatmosfære.

Justering av lysstyrke Fargetemperatur: Lysdioden er utstyrt med modus for justering av lysstyrke fargetemperatur. Når du føler at lyset er mørkt, kan du bruke denne modusen til å endre lysstyrken.

Pakken inkluderer:

1 x LED RGB lysstripesett

Spesifikasjoner

Spesifikasjon

Funksjon: Dekorasjonslys, interiørlys

Varetype: LED

Underkategorier: SMD 5050

Innledende lumen (lm): 9600

Stråle: Flom

Antall LED-perler: 41

Strømforbruk (W): 120

Inngangsspenning (V): 12

Materiale: Silica Gel

Funksjoner: Fargegradient, Superlett, Energisparing, Med lader, Med bryter, APP-kontroll, Multifunksjonell

IP-klassifisering: IP65

kr 289,00